Sayfalar

9 Haziran 2009 Salı

Bir Pazar Günü Sendromu..



Ölene kadar bekar yaşayacağım sanırım;

Arkadaşlar bu evlilik müessesesi ne ka zormuş allah aşkına. Düşün yani ben dış kapının dış mandalıyım o kadar illallah dedim bu işten.

Çok yakın iki dostumun düğünleri var haziran 19 da. Biri bebeklik arkadaşım, az evcilik oynamadık kendisiyle diğeri çok eski değil ama çok çabuk kaynaştığım bir insan evladı :)
( şu insan evladı lafını duysa alnımdan vurur beni. isminin dışında her hangi bir sıfatla çağırılmasına tahammülü yok).

Tam 2 aydır hayatımı onlara göre yönlendiriyorum. Hiç kimselere söz veremiyor kimselere gidemiyorum 7-24 beraberiz. Önce ev temizlemeye gittik sonra çeyiz yerleştirmeye ama bunlar bir günde bitmiyor tabi. biri bitiyor,başka bir yerde eksik çıkıyor. hadi bakalım hoba oraya yönel buraya git şunu yap bunu yap sekiz parçaya ayrıldık. En nihayetinde evin işi bitti. geçtiğimiz Pazar günüde alış veriş yapmaya çıktık düğün cicilerimizi alacağız.

Kadroyu sayıyorum size; peri, sedoş ve ben. Peri ile ben aynı yerde ateş ve barut gibiyiz zaten sürekli puhaaa puhahaha halindeyiz. Seda da canım benim bizden beter ama olgun abla tavırlarında. :) önce Beşiktaş’a bakalım dedik Sinan paşadan girdik büyük Beşiktaş ta durduk. bir dükkan bulduk evet güzel ciciler var burada daldık içeriye. çocuk beni görür görmez sen geçen hafta gelmiştin buraya demi ? dedi. Perinin gözler direk bana açıldı. :) bende yoo karıştırıyorsun en son 1 ay önce gelmiştim buraya hatta edepsizlik yapıp beğendiğim modellerin fotosunu çekmiştim.:)) sende kıl olmuştun bana dedim. Sonra biz dükkanı kapattık nerdeyse. İçeride bizden başka kimseler yok gelen geri dönüyor çocuk sadece bizimle iletişim halinde. peri ve seda çocuğa ne hakaretler orda olmanız lazım. Çocukta bizden beter. sedoşa tutuldu yaşını sormalar, evli misin bekar mısın soruları bir iltifatlar bir yağlamalar görmen gerek.

Sedoş bir elbise denedi yan taraftan kapanmıyor tutturdu ben bunu alacam. o arada bende diğer kabindeyim kızım bu olmadı türbe gibi oldum çok yeşil bu. mum yakarlar lan bana diye bir sesle bağrışıyorum. Dışarıda da peri :)) abi ben bu elbiseyi çok beğendim. siyam ama Naciye kafamı kırar bunu görürse. Neyse ben türbeyi bıraktım orda. sedoş başka elbise denedi ve aldı. Peri de Naciye tarafından ecelinin geleceğini bile bile aldı o beğendiğini. ( boş ver kuzum Naciye hep abartır zaten). Sonra çok sıkı bir pazarlığa oturduk bebeyi ikna ettik çocuk bir daha bizi görmek istemiyordur yüksek ihtimal. ( peri yediğin kazığı burada anlatmayacağım sen artık yazarsın). Peride çocuğu görmek istemiyordur sanırım:))).

Oradan çıktık benim hala bir elbisem yok. ayaklarımıza kara sular inmiş vaziyetteyiz şişliye çıkalım dedim. Piki dediler. vardık şişliye o mağaza dan bu dükkana, oradan oraya gezindik durduk neyse ki ben bir cici beğendim ve aldım sıra ayakkabıda ama önce yemek yememiz lazım benim karnım açken beynimde çalışmıyor çünkü. Oturduk en sonunda bir mekana ayaklarımızı kafamıza kaldıracağız neredeyse. Peri benim bir arkadaşımla buluşmam lazım diye sabahtan beri sayıklıyor. Bizde umursamıyoruz tabi saat olmuş 7. sonra yemeklerimizi yedik tutturdu bu ben eve gidecem. Ulan dur bir ayakkabı alacağız sonra hep beraber çıkarız dur bekle. Yok beklemedi bastı gitti. diyorum ki ona m.köye gelince beni ara ya da ben ararım aç telini meraklandırma beni. Peki dedi ve defoldu. Sonra biz ayakkabılarımızı aldık koyulduk yola. Bu salak peri kızını ara ara açmaz, ara ara açmaz birde bana emanet sayılır. Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok sinirimden ağlıycam o kadarım yani. Akşam saat 10 u geçiyo tık yok bunda.bari evi arim bakim dedim haberleri varmı.

SİYAM: alo nasılsın teyzecim yengem geldi mi? ( periyi korkudan soramıyorum ki ).
PERİ ANASI : hayır evladım gelmedi. peride yok siz beraberdiniz demi?
SİYAM : ( evet ama kaltak kızın bırakıp kaçtı bizi).evet teyzecim gelir birazdan yoldadır. ayrıldık biz anca gelir.

Dedim ve kapadım teli. sonrada pişman oldum. ya bu salağın başına bişey geldiyse kim bilir nerelere gitti. kur kur beynimi yedim.(malımı iyi tanıyorum çünkü biliyorum ki rahat durmaz). En sonunda msg atmaktan nefret eden insanı yani beni zıvanadan çıkartan periye msg yazdım “allahın kaltağı ulan hangi cehennemdesin eve de gitmemişsin çabuk aç şu telefonu”. Aradan yarım saat sonra arıyor beni ben kapının önündeyim evdekilere ne dedin?? Bende ki ses tonunu duyan mezardan kalkar. saydım sıvazladım kapadım sonra beni tekrar arıyor. Ya sen çok kızmışsın ya diye. İlk defa beni kendine karşı bu kadar sert gördüğü için durakladı bir an. Sonra ertesi günde buna tepkimizi koyduk tabi. Bide dalga geçiyor bizimle zilli. tepkili kalabalık diye. Bir daha aynı şeyi yap bakalım o tepkiyi bile aramazsan bende bir şey bilmiyorum. Kulağına küpe olsun bu dediklerim tamam mı peri kızı..

Bunun gibi bir peri 10 tane şeytana bedel yani...

6 yorum:

  1. düğün işi zor iş hakkaten ya :)
    ben bi kaç düğünde birebir içinde bulundum siyam...
    anammm..
    ne hadiseler ne kavgalar...aileler arası kapışmalar:)

    gerçi aksiyon oluyo iyi oluyo şenlik oluyo:)
    iyiki türbe olmadın...
    düğündeki evde kalmış kızlar çaput felan bağlarlardı valla sana :)
    bence siyah al...
    şahane olur.

    peri rahat dur :)))

    YanıtlaSil
  2. :))) garbım afakımı sarmış zaten benim. birde kızların çaputlarıyla uğraşamazdım doğrusu. hahaha

    yok yahu akıllanmıycak bu peri. beni bir gün kalpten götürecek.

    YanıtlaSil
  3. Edepsiz misin arkadaşım sen ya?anasının nikahı kadar dükkana girdik çıktık baktımda hiç zaman belirtmemişsin öğlen 12 de evden çıkıp akşam 7 de yemek yediğimizi.Anaam incik boncuk işi bana göre değilmiş.Söz bidaaha üzmicem seni şekerparem korktun demi korktun?sikerlerrr şakacı seni:D

    YanıtlaSil
  4. :)) ======= anladın sen bunu.

    ben öyle ilk gördüğünü beyenen bir tip değilim. napim benide böyle yaratmış yaradan.

    YanıtlaSil
  5. ya bu düğünler hiç bitmez, hele yaz geldi ya şimdi, çılgın gibi evleniyorlar, deli midir nedir bunlar anlamadım. elbise olayına girmiyorum zaten, allahtan vakti zamanında abuk sabuk elbiseler almışım ki şimdi düğünlerde giyiyorum onları, elbise almaya gerek kalmıyor. siyam aklında ossun he elbisem ayakkabı çanta neyim istersen var bende al gel anacım :)))

    YanıtlaSil
  6. :)) sağol tatlım. artık bir dahaki düğüne gelirim alırım senden bir şeyler.

    YanıtlaSil