Sayfalar

22 Haziran 2009 Pazartesi

RENKLİ RÜYALAR OTELİ...

Selam blog.. en sonunda bütün koşuşturmaca bitti ve ben epey bir rahatladım. Bu hafta sonu tatile çıkıyorum yuppiii..!

Geçtiğimiz Cuma düğünümüz vardı. 2006 dan beri beklenen olay düğün P ve M nin inanılmaz aşkı en sonunda mutlu sonla sonuçlandı. O kadar kaynana entrikasına, o kadar kayın baba baskısına ve bir o kadarda damat abisinin salaklıklarına rağmen bu düğün gerçekleşti. Ve ben bir kez daha anladım ki seven adam her şeyi göze alır. Seven adam imkansızın sınırlarını zorlar ve kimseyi dinlemez. Helal be koçum zafer senindir. :)

Sabah işe gelirken çok düşündüm etrafımda hiçbir normal insan yok hepimiz birbirimizden manyak hepimiz birbirimizden sorunlu bir topluluğuz.

Kadınlar ve Erkekler ikisi de bir birlerini ölene kadar anlamayacak iki varlık. Ama ben artık çevremdeki hem cinslerimin çoğunu anlamıyorum. Kimi kendinden 20 yaş büyük adamlarla takılır. kimi henüz yirmisinde 60 yaşında bir adamla yatar. kimi var birinin peşinden 10 yıl gider içinde ki sevgi tükenince de adamı sıpıtır atar. Kimi var sürekli sanal alemlerden sevgili edinir. Ben varım kimseye adapte olamam. Kimileri de vardır ki 15-20 yıl arkadaşlık yaparsın birde bakmışsın ki abla aslında lezbiyen taksimde bir bayanla el ele sarmaş dolaş görürsün anlayamazsın sonra başkalarından duyarsın ve şok olursun. Yani anlatmak istediğim artık tek normal olmayan erkekler değil bayanlarda sapıtmaya başlamıştır.

38 yaşındaki adam 20 yaşında bir kızdan ne ister? Hadi adam istedi. kız bundan ne bekler? İkisinin de beklentisi aynıdır aslında TATMİN!! Antrapozlu 20 yaşında bir çıtır’ı koluna takıp gezdirme tatminindedir. Çıtır da bu 38 lik yalı çapkınını parmağında oynatma tatminini sürdürmektedir.

20 yaşın da iken 60 yaşında bir morukla yatmayı orospuluk olarak nitelendiririm. kendi şahsi fikrimdir. Bu işi yapan kişiyi de tanımasam yine öyle nitelendireceğim ama seviyorum ablayı yapacak bir şey yok. Ama yinede ruhunda fahişelik var o bir gerçek.

10 yıldır tanıdığım, birbirimizin her şeyini bildiğimiz ve çok değer verdiğim bir dostum var.bu dost yıllarını bir serseri için adadı, saçını süpürge etti, elinden gelenin en iyisini yaptı ama bir türlü bu verdiklerinin karşılığını göremedi. Ama Rabbin adilliğine şüphe yok..
gel zaman git zaman bu kendini ve haddini bilmez denyo bizim kıza tapar oldu. Ama ne olduysa kız bu sefer onu istemez, gözü gönlü görmez oldu. İşte a dostlar kadın milleti böyle. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Bugün bakmışsın çok seviyor, ölüp bitiyor yarın seni tanımazsa şaşırma :))

Neriman var bizim gurubun en mutahasıbı. Allam daha eline erkek eli deymemiş açılmadan iade olacak bir arkadaşımız. en son geçen sene biri vardı hayatında. Hep var ama sırf telefonda. 1 hafta sürdü sonra herifi şutlamış. Yine net’ten bulunmuş bir enişte tabi. Anlamadığım ablacım nasıl güvenirsin hiçbir şekilde tanımadığın yüzünü bile görmediğin birine? Bir gün ciğer böbrek ne varsa alacaklar bundan. Sebebi olacak bu net sevdası. Huzura erecek sanırım o vakit.

Gelelim şok edici olaya free var benim kuzen çok tatlı çok şeker ama bir o kadar da saf benim free. Free’nin lise arkadaşı var ismi lazım ama hadi afiş etmeyelim. Bu kızla yedikleri içtikleri senelerdir aynı çok samimiler. Kızın hiç erkek arkadaşı olmamış. hep kızlarla. :)) ulan nasıl bir arzulamadır bu? ( ama free nin haberi yok )Yıllar sonra bir kız çıkıyor aniden ve gruptan uzaklaştırmaya başlıyor bizim olaya konu olan bağğyanı. Gelen kız çok zengin ve kültürlüde 4 dil biliyor, yurt dışında yaşamış, aslen izmirli. net’ten tanışıp arkidiş oluyorlar sonra bu kültür abidesi ama farklı arayışları olan kızımız bizim kızın karşı apartmanına taşınıyor. Bunlar işi pişirmişler. sonra birileri bunları görüyor taksim de uygunsuz vaziyetlerde. Allahım ya şimdide yurt dışına kaçıp evleneceklermiş yuh ulan dedim. Birde ben bunlarla tanıştım. daha olaylardan bir haberiz free nin de bir pok bildiği yok Beşiktaş ta buluştuk 5 kız. 3 onlar 2 biz bir gariplik var aralarında ama öyle bir şey olduğunu anlayamıyorsun ki. Öpüşen kanka olmuşlar meğersem. Sonra işin iç yüzü ortaya çıktı.birde o gün orda olan diğer kızda lez miş o kızda tam bir zamsalak hiçbir eykek kabul etmez zaten onu doğru bir tercih yapmış.
Bunları öğrenen free şokta beni arıyor ulan ben daha beter oldum birde hep beraber foto falan çektirdik ne malız he.. karılar iyi ki taksim de lez barlara falan götürmediler bizi bak hala gülüyorum:))


Sabah çok düşündüm dedim ya. gerçekten çok renkli bir çevrem var. kim kiminle nerede diye bir oyun vardı ben küçükken. Heh işte o oyun yanımızda halt etmiş. Yavaş gidelim kızlar bir gün biri bize çarpar neye uğradığımızı şaşırırız.

9 yorum:

  1. ''Kimi kendinden 20 yaş büyük adamlarla takılır. '' cık cık cık hiç yahuşmadı bebeyim.Enişten olceeek senin muraaadım.

    Kimisi(evet bacım o sensin) yıllarca ayrılma barışma rekorunu kırıp aynı dangalağa ilk gün kü aşık kalır.Bi o kadarda inatçılık burnuna paralel gider.Çaçaran köpekliği yapar hep korkar hem havlar.Ulan gacı biz normal değiliz olamayacağız da.

    Kalem kılıçtır keskin delinen şey bu olsa gerek.

    Mayadromda buluşcaz :)Tatmin meselesi:D
    Seviyorum seni yavrum donuma kadar sponsur oldun bide o geldi aklıma :)

    YanıtlaSil
  2. :))) ulan varya bir gün beni kalpten götüreceksiniz. gelip alacak mı seni bay antrapoz??

    YanıtlaSil
  3. ayrıca tamam 4 sene bir erkekle olmuş olabilirim ama bundan sonra karşıma çıkacak ölümlerden ölüm beğensin ahtım var kimse tutamaz beni. eski siyam geri döndü..

    YanıtlaSil
  4. açılmadan iade edicek demişsin ya :)))

    ne diyeyim bacım ben sana, koptum!

    okurken hem güldüm hem de dedim allam benim gibi şaşıranlar da var yaşasın!

    yalnız değilmişim be siyamcım, sen de dumur vaziyettesin anladığım kadarıyla çevrende olup bitenlere.

    bacım ben anlamıyorum olup biteni, bakıyorum öyle!

    YanıtlaSil
  5. sorma edie cim ben dahil herkes sapıtık :))

    bak hepsiyle senelerin dosluğu var aramızda o yüzden bütün bu katlanmalar birbirimize. dumur olmam çünkü malları mı çok iyi tanıyorum. bunların yaptığı hiç bir şeye şaşırmam ama bazen çığır aşıyolar o zaman zıvanadan çıkıyorum işte.

    bizim yanımızda bir gün geçiren yemin ediyorum 1 hafta zor kendine gelir. hepisi zilli bunların.

    YanıtlaSil
  6. :))
    misafirlerim var.
    daha sonra gelicem :)

    bu konuyu kaçıramam siyam.
    :)

    edie selam :)

    YanıtlaSil
  7. :)))
    piki çabuk gel bekliyoruz seni.

    YanıtlaSil
  8. He aldı beni tokata gittim geldim :(

    YanıtlaSil
  9. :) tokat paklasın emi seni

    YanıtlaSil