Sayfalar

22 Temmuz 2009 Çarşamba

ANTİN-KUNTİN İŞLER BUNLAR BEBEĞEMM...


Bir adam var hayatımda henüz 6 gün oldu. anlatsam çoğu insan anlamaz beni belki gülebilirler bile. Bana da böyle bir durumu anlatsalar saatlerce gülebilirim hatta aklıma geldiğinde tekrar tekrar gülebilirim. Yapacak bir şeyim yok gerçekten hoşlanıyorum ondan. Boşluktan mı yoksa eskiden de ona karşı bir şeyler hissediyor olabileceğimden mi bilmiyorum ama biri var şimdilik yüzümü güldürebilen.

17 temmuz Cuma günü face e girdim baktım Harun... epeydir ekliydi zaten ama ara ara konuşuyorduk. Laf atmış bana büyüdüğüme dair. Bende 15 gün üzerine görmüşüm sildim msg. sonra; durup dururken selam nasılsın dedim. Aman Allah’ım iyi mi yaptım kötümü hala bilemiyorum. Küçükken beraber oynardık onun sevgilisi vardı Gamze mektup taşırdık onlara aklımın ucundan geçmezdi bugün ondan hoşlanabileceğim. Acaba bilinç altında var mıydı bir şeyler diye düşünüyorum ama tam hatırlayamıyorum da. Neyse bir gün duyduk evlenmiş Harun. Kendinden 17 yaş büyük bir Almanla. zaten ailesi ile problemleri vardı. kaçış yaptı sanırım dedik. Yıllar sonra bu facebook sayesinde tekrar karşılaştık.

Sürekli yazışıyoruz, akşamları arıyor msg lar falan birde burada olsa Allah’ım o kadar güzel ki korkuyorum aşık olmaktan. Kasım, Aralık gibi geleceğini söylüyor söz verdi bakıyoruz şimdilik.( kendimi, Türk filmlerinde oynayan başrolde ki aptal kız gibi hissediyorum) Her şeyi olduğu gibi anlatıyor zaten ailesinin çoğunu tanıyorum. Eşim bir gün gideceğimi biliyor diyor. inan okuyucu hakkımda ne dersen de kaşarın Allah’ı de istersen. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Normalde kendimi iyi tanıdığımı sanıyordum böyle bir durum yaşamam diyordum ama oluyormuş işte :( belki de onun mantık evliliği yapması, yurt dışına çıkabilmek için bunu yapması beni az biraz yumuşattı. Ama ne olursa olsun eşi ona aşık eminim. bu çok üzüyor beni. Düşündükçe utanıyorum yaptığımdan.
Dün görüntülü yazışıyoruz. Geldi dedi. kapatıyorum o zaman dedim. kendimi ucuz bir orospu gibi hissettim. Hayır dedi benimde cesaretimi kırma. Abla o kadar rahat ki san ki ev arkadaşı. baktık bir birimize el salladık ve çekildi. Yüzünde ki ifadeyi hiç unutamayacağım. Bak o benim yanımda der gibi baktı bana. Abicim biz Türk familyası olarak mı bu kadar kıskancız? ne olursa olsun normal bir arkadaş ta olsa biz kıskanırız. Böyle yani bu son günlerde bir sungurluk bir mutluluk artı bir kendinden iğrenme var üstümde. Allah’ım sonumuzu iyi et.


Okuyucu duy sesimi.... sana yazıyorum bunları.. sence çok bok bir durum mu? Çok mu ayıp rezilim? ne desen boş bari güzel bir şeyler söyle :)

14 yorum:

  1. bence en yakın hastaneye git ve artık işlevi olmayan mideni aldır benden sana tavsiye...hiç öle şey olur mu yhaa?? adam evlenmiş gitmiş daha ne tırmalıyosun ki? aman haa sakın kaptırma kendini hem kendini hem onu yakarsın biz Türklere uymaz, yakışık almaz elin karısına/erkeğine bakmak..!!

    YanıtlaSil
  2. Kendinden iğrenme sakın.Hoşlanmak, aşık olmak çok özel duygulardır ve o duygu evli-bekar ayrımı yapmaz. Gelgörki bu duygu ne kadar güzel olursa olsun kendimizi düşünmek zorundayız ve bu konuşmanın sonu pek de iyi değil gibi. Acıdan başka bir getirisi olmayacak gibi görünüyor.Yolun başındayken ilişki kesilmeli bence...

    Mutlu kal yüreği güzel insan.

    YanıtlaSil
  3. aşkın eğrisi doğrusu yanlışı yasağı olmaz.

    aşk sadece aşktır.

    nokta.

    YanıtlaSil
  4. içime su serptin be absalom. biliyorum yaptığım doğru değil ama kendime engel olamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. sende haklısın onurius midem kalmamış demi. mideyi aldırsak ne olacak ki benim beynimi yıkatmam lazım sanırım ve de ruhumu :(

    YanıtlaSil
  6. hatunum inan bende farkındayım. hayatta ilk defa sonumu düşünmüyorum çok büyük bir sorun bu benim için. her olayı hesaplayarak yapan ben şimdi düşünmeden adımlar atıyor. sonumu hayır etsin rabbim :(

    YanıtlaSil
  7. yürü yavrum sen yanlış doğru kararını SEN verirsin. Seni ebenin nikahından beri tanıyorum eğer bunu yaşamak istiyorsan yaşa varıdr bi sebebi. Harunnn masal kahramanı gibi olmuş bide :D Ayrıcanaa başkalarına bahane verdiğim için başıma geldi dememişsin hiç :)

    YanıtlaSil
  8. :))) tamam ulan üstüme gelme. ayrıca ben kimseyi yadırgamam belki iç sesim yadırgamış olabilir :) hep onun yüzünden bunlar.

    YanıtlaSil
  9. siyamcım canım,
    ne mideni aldır, ne beynini, ne de ruhunu yıkat.

    hayat senin!

    terliksi hayvan olmak istiyordun benim gibi sen de ama bak geçti :))

    kulak asma, yaşa!

    mutlu ol :))

    YanıtlaSil
  10. çok sağol canımmmm edie'cim. şimdilik öyle yapıyorum..

    YanıtlaSil
  11. iyi yapmışsın her şey olacağına varır...

    YanıtlaSil
  12. bir an önce varır umarım..

    YanıtlaSil
  13. siyamcım canım nerelerdesin yahu?

    YanıtlaSil
  14. canım benim burdayım. o kadar yoğunum ki yazacak bir çok şey var ama yapamıyorum yoğunluktan. en kısa zamanda yanınızdayım..

    YanıtlaSil