Sayfalar

7 Temmuz 2009 Salı

Kandırdım Sizi!


Eyyyy cemaiti müslimin nasılsın ulan okuyucu? Tatil yapıyorum ben ayol, klabıırrrr tarzı bi hayat sürüyorum(hadi lan). Şuan Sarıyer sokaklarında fennik fennik geziyorum telefon kulağımda ben söylüyorum perikızı yazıyor. O derece özelim sizde ben mi yazıyorum zannettiniz elimi mi sürmem klavyeye. Nasılsınız elma şekerlerim? Özlediniz mi beni? Varyaaaa ben wuuuuuuuu eğlencenin mına koydum. (pazartesi iş başı :( )



Peki ne mi yaptım bu zaman zarfında merak ettin mi etmediysende söyleyeceğim arayanda perikızı yazanda :P Kıydım lan paraya bastım parayı evin badanasını yaptırdım. Para bok gibi anacım :p Ah çay karam gönül yaram şarkıları eşliğinde beachlerde (yalan lan yalan) bildiğin deniz kenarları yüzdüm bolca. Ama tatlım sen nerden bileceksin gittiğim yerleri u uu beybi beybi çok şahane be tatil. Hiç bir negatiflik sezmedin demi beni? Sezemezsin ki musmutluyum. Güneş kremimi süren bi sevgilim yok ama olsun.Süperim lan hatta en birinci süperim. Bide bana selam yollayan arkadaşım absalomcum öperim yanaklarından.



Herşeyi anlatmayacağım şimdi (nah yazarım anlat anlat siyam) geldiğimde anlatacak büssürüüüü şeyim var. Parise yerleştim bu zaman zarfında :p


Herkeslere merhaba deyip ufak ufak ortamlara akıyorum, sevildiğinizi bilin uleeeen aklım sizde. Dönüşüm muhteşem olacak buda böyle biline sdjkslasdjlffssdsaskl (:


Elim sende (=


Perikızı der: nadar mübarekim demi bide posta resim koydum, olum ben tatile çıkanların yerine blog yazarak geçimimi sağlıyorum asdljkskldfjfjksdfjflj, saygıladım herkeşşşleri :P

2 yorum:

  1. nerdesin kızım sen??

    yokluğunda çok kitap okudum siyamım, bol bol dedikodu yaptım, tertibin kulaklarını uzattım :))

    YanıtlaSil
  2. siyammmmmmmmmm :))
    güzelce eğlen be ya.
    ben de tatildeyim :))

    bomba gibi dön.
    bende mi havuz başında periye telefon açıp yazdırsam iyi fikirmiş eheheh.

    edie tertibi yazmadın ya nası çektin kulağını?
    ben mi göremedim.
    bi daha bakayım..

    :)

    YanıtlaSil