Sayfalar

19 Kasım 2009 Perşembe

Kafam binbeşyüz :(


Selammm ey ahali...




yaklaşık 2 aydır içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.aslında o kadar çok şey var ki yazılacak amma velakin cümbür cemaatin hep zoruna gitmişim ben :)) buda yeni çıktı içimden geldi şimdi.



halimi görsen ve birde beni tanısan şu halime inanmazsın inan bak. ne oluyor böyle neler yapıyorum ben. iyide oldu kimseye aldırmıyorum acı besler boşvermiş bünyeyi. şimdi kıyamet kopuyor kaç deseler gelsin lan derim o da gelsin ecüş mecüş hepsi, sura falan üflensin bu halde
parmağamı oynatamam. zaten gidilecek mekan belli değil mi bırakın kopsun kıyamet. bir de o gelsin üstüme tam olsun. Bütün kötü alışkanlıklarıma yeniden başlamayı düşünüyorum şu sıralar sokarım ulan böyle aşkın ızdırabına (aşık falan değilim he yanlış anlama sadece kara büyü var üzerimde).



ekim sonunda bizim esas oğlan geldi hani benim midesiz konumuna düştüğüm; hani Alamanyalı. Geldi ve gitti çok güzel vakit geçirdik süperdi çok eğlendim bol bol güldüm. sanki açım ya gülmeye. canlarım hiç bir zaman gülmek için bir sebebim olmadı ki. hele periyle bir araya gelelim gözümüzü kaşısak gülüyoruz. evet nerde kalmıştım herşey çok güzeldi bir kaç küçük tatsızlık dışında. dedim ya sallamıyorum artık. ayrıldık koca adamla. koca adam dediğime bakma öyle iri yarı bişey değilmiş ilk gördüğümde şoke oldum ama çaktırmadım. sevimli çok şirinnn. sevdim sevmiştimmmm :)



şimdi kafam allak bullak boşluktayım sanki. bir arkadaşla aramız açıldı yapcak bişey yok sağlık olsun dedim. o da böyle olmasını istiyor gibiydi çok durmadım üstünde. bazen kendini ifade edemeyebilir insan umursamıyorum artık insanlırı. hayat çok kısa ve güzel herkes için üzülmek bir yere kadar. anlamayana çok fazla çene yormıycaksın onu öğrendim.


biraz önce balkona sigara molasına çıktım. Nazım Hikmetin o çok sevdiğim şiirlerinden biri geldi aklıma.




Durup dururken içimde bir şeyler kopup tıkıyor boğazımı,
Durup dururken sıçrayıp kalkıyorum yarıda bırakıp yazımı,
Durup dururken rüya görüyorum bir otelde, holde, ayakta,
Durup dururken çarpıyor alnıma kaldırımdaki ağaç,
Durup dururken bir kurt uluyor aya karşı bahtsız, öfkeli, aç,
Durup dururken yıldızlar inip sallanıyor bir bahçede, salıncakta,
Durup dururken mezardaki halim geçiyor aklımdan,
Durup dururken kafamda bir güneşli duman,
Durup dururken hiç bitmeyecekmiş gibi bağlanıyorum başladığım güne,
Ve her seferinde sen çıkıyorsun suyun yüzüne...



canım sıkkın okuyucu artık insan istemiyorum yanımda eve hayvan almaya karar verdim. ama onun bile vahşisiniistiyorum o ne öyle kuş, kedi, balık. al şöyle pirena, piton, timsah falan atraksiyon olsun :)


4 yorum:

  1. bu çok tanıdık tanımlamalar karşısında rahmetli babamın çapkın bir adam olduğunu ve seninle kan bağım olduğunu düşünecek kadar abarttım olayı. benzer tarihlerde benzer olaylar ve benzer ruh halleri. haliyet-i ruhiyenin tasfiri bile neredeyse benzer. ben kasım tutulması diyorum bu duruma. ekimde hayatımıza giren adı batasıcalar böyle kasım da bizi tutuk birer silah gibi işe yaramaz kılıyor. bööög.

    YanıtlaSil
  2. belkide ruh ikizimsin. elmanın yarısını bulamadım ama ruh ikizim olabilirsin :)

    tabirini çok sevdim tutuk silah.
    heh işte aynen öyleyim şu anda

    YanıtlaSil
  3. anam siyam gelmiş :))
    açılır açılır.
    insanları çok ta takmamak kötü bişi değil ki zaten.
    ben nasılbu kadar keyifli olabiliyorum sanıyosun?

    keyfin yerine gelince gelişmeleri yazarsın.
    beklicim efenim.
    hiç te acelem yok :))

    YanıtlaSil
  4. sağ ol absalomummm..
    umarım bir an önce keyfim yerine gelir
    anlık mutluluklar istemiyorum artık
    yanlış insanları atmam gerek.

    gelicem efenim hemde bomba gibi inş. :)

    YanıtlaSil