Sayfalar

12 Ocak 2010 Salı

ayalonn.. KOLTUĞUNA da BAYRAĞINA da SOKARLAR SENİNN...


Madem ki düşünce özgürlüğü var. ben bu özgürlüğü sonuna kadar kullanıp israil' e ve o suratının rabbiyesi olmayan pis yahudi Ayalon'a şunu söylüyorum. senin yerin kazıklı bir koltuk ayalon.


heyyy!! İsrail senin tarihin ne? ne zaman bağımsızlığın ilan edildi senin? burda senin diyorum okuyucu çünkü; onlar ülkeleriyle bir bütün olmuşlar, Türkler gibi azınlıkları kabul eden bir toplum olamamışlar. ezik çünkü bu insancıklar. 1917 de ingilizlerin bunlara yüz vermesiyle başlamış ve 1948 yılında bağımsızlığı tanınmış bu devletin.


Heyy!! İsrail sen OSMANLI DEVLETİNİN tarihini hiç okudun mu?bak bakim kaç bin yıllık tarihimiz var. OSMANLI DEVLETİ 1299 diyorum size. ondan öncesini sen bir araştır iyice. şimdi sen dersinki Bizim soyumuz HZ. Davut'a HZ.Musa'ya dayanıyor. sen bizim peygamberimizi kabul etmedin ama bak birazdaha ezil karşımızda onlar bizlerin de Peygamberleri. senin şu vaziyetini Davut ve Musa görseler seni helak için Rabbine Yalvarırlar..


son kez sana Heyyy!!! ayrıca Hööstt!! diyorum israil; sen OSMANLI DEVLETİN'DEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE kadar iyice bir araştırma yap. Devletlerin Elçilerine nasıl davranılır bir öğren. bizler ne kadar ASİL bir MİLLETİZ bunuda o koltuk küçültmekle büyük bir iş yaptım sandığın küçük aklına iyice sok...














2 yorum:

  1. siyammmmmmmmmmmmmmmm.
    nerdesiniz ya nerdesiniz...
    ağlıcim kuran çarpsın.
    nerde bu peri sen nerdesin.
    beni hayatın çileli yollarında bi başıma koydunuz nası kıydınız bu gariban küçük yavruya ha söle nasıl...

    ayrıca bu yazıyı niye görmedim ben tam fırça atmaya gelmiştim anam yazı çıktı karşıma atamadım fırçamı da :))))

    ösledim.

    YanıtlaSil
  2. absalomummmmm... inanılmaz yoğunuz ikimizde.
    malum sene sonu hesaplar tutturulacak abidik gubidik işler.. ölmeden bu mesleği bırakmam gerekk :((

    biz sana kıyabilirmiyiz bıldırcınım :)) he söyle senin gibi tazeye nasıl kıyılır?
    en kısa zamanda gelicem öprerim gözcağızlarından.

    YanıtlaSil