Sayfalar

7 Ağustos 2009 Cuma

Çıkmaz Ayın CUMASINA merak etme DÖNCEM ben SANA :))

Millet ben geldimmmm...

Ne var ulan ne bağırıyorsun demeyin.. içim içime sığmıyor özledim be sizi

İnanılmaz yoğunum bu aralar. Birde herkesler tatilde sap gibi ben kaldım ve patronum tekir. Allah dan onula anlaşıyoruz burada iki patron var diğerini biliyosunuz zaten mikro. Ama onu da özledim bir haftadır yok. sulu yemek yiyemiyorum :) ne alaka demeyin inanılmaz hamarat çok güzel yemekler yapıyor. Kabız oldum şimdiden :)) çabuk gel mikroo

Kaç haftadır bir sevgi yumağıyım özel hayatı anlatmıycam çok eleştiriler alıyorum. Ne yapayım şimdilik mutluyum. Akşamları yürüyüş yapıyoruz seda bacımla Allah seni inandırsın okuyucu bende ki kondisyonu görsen bir tarafınla gülersin. Abicim hatun bir yürüyor 6 km yuh ulan altıma zıçıyorum yürürken ben 2. km de yoruluyorum sonra oturuyor ve sonra 1km daha. ne ka zormuş ya spor yapmak :( sedanın gözlerine bakıyorum ama nafile hatun kişi azimli. Sedaa bacı sana sesleniyorum amacın ne ??

İkizim siyamm; yıldım ulan senden.. ulan tecrübeyle sabitlenmiş olayları bir bir anlattım kızım sana. hala mı burnunun dikine gideceksin ? Bak şimdi okuyucu oku oku yarıl bu benim ikizim siyama. çok akıllı biri gibi gözükse de ( gerçekten zeki aslında) özünde bütün bağğyanlar gibi mal geldi mal gidiyor. Temmuz ayının bilmem kaçı bana msn de yazıyor. Bugün sendeyim. tamam ulan ama kiminlesin söyle. yer ver, iz ver yalanlar tutsun bari. Tamam yer iz alınır. Malum yıllardır sevdiği adamla gidecektir. hangi cehenneme gidecekse. Akşam saat 15:00 ikiz siyam bekler. çocuk birazdan ordayım geldim-gelecem derken saat olur 18:00 ama bizimkisi inatla bekler. Tamam hepimiz böyle hatalar yapabiliriz. ama anlat anlat anlamaz bizim deli. Aradım dedim çabuk bize geliyorsun zıçtırma kafana. Masumca piki dedi ve bir baktım durakta. Neyse eve gittik saat 22:00 oldu piçten daha ses yok. Diyor ki kesin uyuyordur yorgunmuş falan. Bende he he diyorum içimden. herif o kadar mal ki gerçekten uyuya kalmış. Neyse arıyor bu deli kızımızı açma diyorum. tamam diyor bir-iki-üç bizimkisi dayanamıyor açıyor. bu arada saat yarım. Bıt bıt bıt balkonda konuştular. Sonra bu deli yanıma geldi siyam dedi buraya geliyor. Ne.. buraya mı ? bu saatte sakın gelmesin çıkartmam seni evden bacaklarını kırarım ulan geri zekalı. hadi piçimiz mal.senin aşktan bu kadar mı gözlerin kör oldu dana. Ama geliyor diyor hala. Neyse ben aldım numarayı piçi aradım gelme falan ikna ettik ama yine yakınlarda bir yerlerde. Sabah 5 e kadar telefonda konuştular piç önceki gün gelmediğine yemin edebilirim pişman olmuştur. Bu kız hasta inanılmaz saplantıları var. Sonra bir ara kafamı kaldırdım deli siyam yol tarif ediyor. Dedim ne yapıyorsun? Dedi yol tarif ediyorum bak bir gram uyku yok ha.. küfür ettim yattım. uyuyamıyorum ki.. saat 4:45 bizimkisi geldi piç dedi. iyi o zaman defol git sessiz ol. bu saatte bir gören olmasın bari dedim vallahi de billahi de gitti. Sonra mı ne oldu tabi ikisinin de istediği oldu bizim salamon güzel bir gün ve gece geçirmiş ağız kulaklar da. Sonrası her genç bağğyanın başına gelen cinsten. Önce aramalar azalır daha sonra msg lar birde bakmışsın hiç çıt yok :) kızma bana kuzumom gülüyorum diye ama ben sana söyledim böyle olacağını. Ama olmaz senin yaşayıp görmen gerek değil mi?

Şimdi okuyucu sesimi duy ve söyle bu kız tam bir çılgın değil mi??
Ve bay piçimizden 2 gündür haber alınamıyor. Kız bunu bıraksın mı bırakmasın mı?
Lütfen biri onu durdursun artıkkkk...

6 yorum:

  1. ay böyle salaklar var mı hala ya :)) Sıçtım bacağına siyam:(

    YanıtlaSil
  2. ya günümüzde bunlarda dolu ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
  3. bence de bunlarla dolu :))

    siyam çok ara vermeyiniz sizde canım a aa.

    YanıtlaSil
  4. tamam canım bundan sonra haftalık yazmaya
    çalışıcam :)
    bu arada bu kız bu çocuğu bırakmalı değil mi en hayırlısı bu absalomum ??

    YanıtlaSil
  5. bırakamaz siyamım :))

    şimdi kim ne dese boş onun için...
    ağzının payını alacak...
    sonra gelip sana ağlayacak...
    sen avutacaksın...

    bu böle olur :)))

    YanıtlaSil
  6. şimdilik bıraktı gibi :)
    bakalım ne olacak :(

    YanıtlaSil