Sayfalar

29 Aralık 2009 Salı

Anlatılmaz Ama Ordadır Bütün Dertler...


ağzıma sıçtınnnn... Candann..

ablacım böyle mi şarkı yapılır ? Böyle içten mi söylenir bir şarkı ?

KIRIK KALPLERR...

Kendini eğlenmeye verir kırık kalpler.

sanki unutulurmuş gibi bütün dertler...

edie beni mimlemişti epey bir süre önce. şimdi yazıcam o anlamsız ama anlam kattığım 5 yeri.


1- İSTANBUL ( balçık, çamur, zifir, pislik ama şeyten tüyü olan yer. pislikleri sevdiğim için hep burada olmak istiyorum)


2- HÜNKAR ( Şu sıralar kırık kalpler mekanı :)


3-BANYO ( Suyun kafamın üzerinden inerken, ellibin tilkinin aynı anda hareket ettiği ve bir türlü kuyruklarını yakalayamadığım mekan)


4- EDİRNE ( 3 Yıldır kaçış yerim )


hayatımda çoğu yer o kadar önemsiz ki o yüzden 5 yeri yazamadım Edie'cim. belkide gereğinden fazla önem vermediğimden enteresan bir ruh halim var. herşeyden herkesden çok çabuk vazgeçiyorum. o nedenle az yer geliyor aklıma.

5. mekan değilde kişi olsun. perikızı mutlu ediyor beni. onun yanında olmamın bir sebebi yok delilikleriyle seviyorum onu herşeyine piki diyebilirm. çünkü; sıkmıyor fazla sorgulamıyor.


doldurun kadehleri içelim beraber. yılların yorgunluğu geçene kadar..

Sözleşmeden Buluşuverir Kırık Kalpler :)







5 yorum:

  1. siyammmm :)))

    kırık kalpler klubüne beni de katın.
    kalbim kırık değil ama katılmak istiorum:)
    nolur nolur.

    şahane bi yıl geçir...

    YanıtlaSil
  2. peki peki..
    her zaman kapımız açık sana absalomum.

    inş. senin bütün yılların şahane geçer umarım.

    YanıtlaSil
  3. candan ın albümü gerçekten çok güsel olmuş ben kader ve unutulur şarkılarına takmış durumdayım..

    YanıtlaSil
  4. kaderi dinledim gerçekten güzel..

    YanıtlaSil
  5. Selamlar Dostlarım, 4 yıldır birlikte olduğumuz sevgilim beni başka bir erkek için terk ettiğinde o kadar bunalıma girdim ki, bana geri dönmesi için yalvarmaya çalıştım, reddetti ve artık bana karşı bir şeyler hissetmediğini söyledi. Birlikte yaşadıklarımızdan sonra, geçmişte paylaştığımız onca aşktan sonra üzgün bir adam oldum, onsuz hayatımı hayal bile edemezdim çünkü ona olan sevgim, bir gün bunu yaşarken herhangi bir nedenle takas edilemeyecek kadar paha biçilemezdi. İnternette DR AJAYI hakkında eski sevgilimi geri getirme gücüne sahip olduğuna dair bir yorum gördüm ve onunla iletişime geçerek kendim denemeye karar verdim ve hemen cevap verdim ve bana neler yaşadığımı anlattı ve bana anlattı. bana diğer adamın ona voodoo büyüsü yaptığını ve bu yüzden ona gösterdiğim ilgiye rağmen beni ona bıraktığını ve sevgilimi geri kazanmama yardım edeceğine ve aynı zamanda bana karşı koyamaması için ona ölü bir büyü yapmama yardım edeceğine söz verdi. gelecekte, üç günden kısa bir süre içinde adam sokakta kimliği belirsiz adamlar tarafından vuruldu ve beş gün içinde kız arkadaşım evimde işten dönmemi bekliyordu ve ben bunu yaptığımda özür dileyerek yalvarmaya başladı, o da özür diledi. başına ne geldiğini hiç bilmiyordum. Teşekkürler DR Ajayi, şimdi kız arkadaşımla mutluyum ve her şey yolunda gidiyor. Herhangi bir intikam büyüsü ve eski geri büyü için Dr Ajayi ile drajayi1990@gmail.com aracılığıyla iletişime geçin. Ayrıca +2347084887094 numaralı telefondan da Whatsapp'tan ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil