Sayfalar

20 Eylül 2010 Pazartesi

dudak uçuklatan sözler duydum ://

hayatımda, yavaş yavaş temizlikler yapmaya başladım.. boş işlerle uğraşan insanları, kaypakları, bencilleri, kendini bir halt zannedip aslında nereye koysan birşeye benzemeyenleri çıkartıyorum birer birer.. ne mutlu bana.. faceden başladım. yakında kendimide silicem hadi bakalım en güzeli.. /:

keşke görebilseydim herkes daha mutluyken :/

6 yorum:

  1. Benimde bi temizliğe ihtiyacım var sanırım :(

    YanıtlaSil
  2. patlat balonları tatlım.. şu sıralar kuzuların sessizliğini yaşıyorum.. gemileri yakmama az kaldı. bağalım ne yapacak manyak ruh halim /:

    YanıtlaSil
  3. facei kapat gitsin yaa dedikoducu akrabalardan kurtulmuş olursun öncelikle =)

    YanıtlaSil
  4. (: kesinlikle.. o akrepler yok mu ah o akrepler..

    aa siyama bak şu barda. a aa siyama bak yanındaki çocuk kim? aa siyam yine içiyor.. ertesi gün anneme naklen yayın yapıyorlar.. fotoğraflardan etiket kaldıracağıma onları kaldırırım en güzeli..

    YanıtlaSil
  5. fays ..bööööğğ :) en kötüsü de alışkanlık yapıyor :) ben en çok şundan zevk alıyorum :

    sevgili yapıp fotolarını fayse koyanlar aradan 1 ay geçmeden ayrılanalar :) foto albümünü silip hemen ardından ileti yazanlar : " hataymış meğerse , aşka inanmıorum " bla bla... :)))

    ha bi de 1 ay sonunda yeni bir sevgili yapıp yeniden foto albümü yapma zahmetinde bulunanlarrr :))))


    komediii :D:D

    YanıtlaSil
  6. ((((: var tabi öyleleride.. iki yıldır bir halt olmadığı için yani haftalıkları saymıyorum.. o sebeple face açılımı yapamadım henüz.

    bir aralar bunalıma girip bundan 8-9 ay önce. her gece dışarılarda sürtüyodum. sağolsun birkaç arkadaşımında fotoğraf sevdası var çekip çekip etiketliyolardı. adım çıktı dokuza indiremiyorum şuanda. çok müşkül durumdayım çokkk ://

    YanıtlaSil