Sayfalar

6 Mayıs 2009 Çarşamba

Algıda Amcıklama ?!!


Bu aralar sürekli bir uyku hali söz konusu. Depresifleşiyorum sanırım. Normal insanlar saldırgan olurken ben uyku halini seçiyorum.( Rabbim muhafaza saldırgan olsam adam kesebilirim zannedersem ) evet evet normal değilim ben. Beynini açıp havalandırmak isteyen birini tanıdınız mı hiç? Bu türün tek üyesi benim :)

Çalışmam gerek, sürekli msn yanıp sönüyor iş yapamaz durumdayım. Sürekli bir konuşma isteği, sürekli küfür etme ve sövme isteği içimde. İş arkadaşım tam bir mukoza. Salgılarından bir ağ yapmış kendine örtmüş bütün uzuvlarını sabah günaydın akşam iyi akşamlardan başka, arada iş dışında hiçbir ortak paydamız yok. bir iki laf et bir konuş. 1 yıldır böyle gerisini sen düşün yani.

Bunları düşünürken, arada ders çalışmam gerektiğini de düşünüyorum. Ders çalışma sorunumda var tabiki. Konsantrasyon sıfır hatta sıfırın altında –1 den 100 e kadar götürebilirim. Neyse bir hafta önce keşfettim yolculuk sırasında algılarımın açıldığını sessiz ortamda algıda sorun yaşıyorum.( bu genetik kimyayla ilgili bir şey sanırım hala çözmüş değilim ). Sabah işe gelirken otobüste başladım ders çalışmaya. Davranış bilimleri diye çok kolay gözükmesine rağmen 10 öğrencinin 7 sinin kaldığı siktiri boktan bir ders. Abicim, zaten davranıştan bütün yaşantım boyunca sınıfta kalmışım birde bu ders çıktı başıma banane monoküler ve binoküler ipuçlarından başladım mı otobüste gülmeye tek gözümü kapatıyorum nesnelere öyle bakıyorum ( hahaha bir gülme ) sonra açıyorum (hahahaha bir gülme daha ) yanımda ki amca ne var ne gülüyorsun der gibi yandan yandan bakıyor. Altta kalır mıyım zaten davranış sıfır. Baktım amcaya gözümle bir işaret yaptım o anda kontrast bir olgu içindeydim farkında olmadan ( bu arada baya ilerletmişim bu bilimi ) :)) amcada algıdaki o üstün seçiciliğiyle hemen kaptı olayı. Hayırdır kızım ne gülüyorsun kendi kendine dedi aha amcaya bak, yaşlılık işte konuşmaya yer arıyor.( dedim salakça içimden ). Kim bilir ben ne halde olucam. :( Allahtan inmeme çok az kalmıştı da amcayla muhabbeti çok uzatmadık. Bir kaç dk sonra düğmeye bastım şöför kapıyı durakta açmadı ( belli ki algıda amcıklama yaşıyordu ). Bende tabi çok yoğun bir duygu haliyle ( eee tam 2 saattir güdüler ve duygularla ilgileniyorum). şöför bey algıda amcıklama mı yaşıyorsunuz durağı geçtiniz diye yüksek sesle içsel bir düşünce gerçekleştirdim buna davranış biliminde ne diyorlar bilmiyorum ama bir daha 25 E ye binemeyeceğimi biliyorum :(

6 yorum:

  1. heheehe bayıldım buna.Takipçiniz efenim bak yerden :D

    YanıtlaSil
  2. idrak söktürücü yazıyorum sana... kuşluk 1 - ilkindi 1... aç tok farketmez... :)

    YanıtlaSil
  3. Sayın şapkalı kutup hoşgeldin öncelikle,
    sonralıkla reçeteni çok taktire şayen buldum.
    sağlığımıza dostum.

    YanıtlaSil
  4. kendi kendini izleyen blogger... daha bir nefislik katmış kişiliğine, saygıladım...

    YanıtlaSil
  5. :))) ya vallahi saygıladığına saygıladım bende :D

    YanıtlaSil