Sayfalar

5 Mayıs 2009 Salı

Anlamayana ANLATMIYCAKSIN ;)

Anlamıyorummmmm... evet anlayamıyorum sizi hem cinslerim nasıl bu kadar salak olabiliyosunuz ya.(bende bir defa yaptım ama dersimi aldım sonuçta ) hele sen hele sen o kadar darbeden sonra ne halin varsa gör be güzelim ne diyeyim sana üryan geldin üryan gidiyorsun ( bak kalktım ayağa alkışlamaya başladım yaptığın saçmalıkları ).

Tamam her şeyi yedim yuttum ( ay beynim yerinden çıkacak ) bu ne sevgiymiş be hemen kabullendin. Her şeye bir bahane üretmiş sana nasıl olsa. Adam eski eşiyle barlarda, yemeklerde birde üstüne üstlük telefonda beraber fotoları ( ulan neresi kabullenilir bunun ) hala anlamış değilim. Herifteki cesarete bak yemiş yiyeceğini birde utanmadan fotoları saklıyor. Bu salaklıkla o resimleri nasıl yakalamış olmalısın acaba ? ben bir tahmin edeyim

H...LL J : AŞKIM ( mıçayım aşkına ) telefonuna bakabilir miyim ?

( kendine güveni olmayan hem cinslerimizin yaptığı gibi ) ulan madem kabullenicen neden bakıyorsun kıt beyinli.

E..H..N J : Neden hayatım ( allah cezanı versin seninde ).

H..LL : bakmak istiyorum tatlım

E..H..N : sen bana güvenmiyor musun tatlım?

H..LL :güvenmez olurmuyum kuzum ama bakmak istiyorum işte ( ne güvenmesi oğlum. hayyatta yediği kazıkları yeni başladı mıçından çıkartmaya ).

E..H..N : hayır olmaz özel eşyalarımın karıştırılması sevmiyorum biliyorsun ( yalannnnnnn)

H..LL : Yaaaaa... ( orda nasıl olduysa bizim üryan çirkeflik yaparak alır teli).


Rabbim, ondan sonra kıyamet kopar. Yüzünün rengi atar. Bağışlayacağını bile bile bitsin der.( içindende dua eder hemen tamam demesin yaa). Allah aşkına okuyucu bi hak ver bana.
Sonrada gelir bana ağlar ulan sen bunların hepsini istemişsin bu kadar taviz, bu kadar şevkat al sana bir aldatılma vakası daha. bide diyor ki ama çok pişman bana şans vermemi istiyor. (öhüöhüöhüü) kızım sen akıllanmazsın ne halin varsa gör dedim. bana küstü (hadi bide buradan yak şehzadem )

Hayatta yediğimiz kazıkların toplamı tecrübelerimizdir. Ama aramızda kazıklardan ders almayanlar gözlerini kapatıp yollarına devam edenler var. Ne desem boş onlara. Bana anlatma tatlım git ona anlat bunları. Git hatta ağla ona affet beni neden o telefonu istedim de. Sonra siyam ı çekiştir hep bizi kıskanıyor de ( yuhh be sana )

BEN GÖZLERİMİ KAPATARAK YAŞAYAMAM kusuruma bakma kuzu..

3 yorum:

  1. Çünkü bizler ilişki içine girdiğimizde beynimizi kenara koyup hareket eden canlılarız.Bakınız:amip.Amipler gibi bölünerek çoğalmayı tercih edebiliriz,yakın bir zamanda.Kim lan bu :D

    YanıtlaSil
  2. he he bir amipliğimiz eksikti her halt olduk şu dünyada bir amipliğimiz eksikti. dün sıyıracaktım anlatamdım ya sana bende yazayım dedim :))

    YanıtlaSil