Sayfalar

5 Mayıs 2009 Salı

ANNEM VE STRATEJİLERİ :((

Annelerde bir torun torba(?) sahibi olma merakı vardır.Biz avazımız çıktığı kadar bağırsakta ‘anne benim koşmam gerek istemiyorum çocuk bakmak,bide sana torun gerek istemiyorum çocuk bakmak’ şarkılarını tüttürsekte bıkıp usanmazlar.Anne olunca anlarsın=)sana annemden bahsetmek istiyorum.Canım annem güzel annem.Benim annem tam anlamıyla bir kaçık gerçekten, annemi tanıyanlar iyi bilir.

17 yaşımdan beri beni evlendirme derdinde bir gün bile usanmadı bıkmadı.Kendi otuzunda evlenmiş çok şey görmüş geçirmiş (feleğin çemberinden geçmiş) diyelim duymasın kafama sıçar. Nerde eylem, boykot var anam orda öyle biriymiş yani.Ruhunu yiriin senin ben be!
Bırak beni diyorum hayatımı yaşamak istiyorum hemen tepeme horoz gibi tünüyor her lafa muhakkak cevabı var.



-Anne ben artık seninle yaşamak istemiyorum

-Tühh yazıklar olsun sana,sütümü helal etmem,emzir büyüt gözünü oysun!

-Kendi hayatım olsun istiyorum kazık gibi oldum ama ya

-Çık gözüm görmesin seni edepsiz,münasebetsiz.


hergün belirli periyotlarla (bu periyotlar çok kısa sabah evden çıkarken akşam eve döndüğümde ) sürekli kavga halindeyiz.Çemkiriyoruz ne güzel,ne güzel.Bütün erkek arkadaşlarıma potansiyel damat adayı diye bakıyor.Şimdilerde favorimiz komşunun oğlu.’camdam cama aaaa camdan cama aaa aşık oldum ben sana’ bak şarkımız bile hazır hem.
takmış çocukluğumuz beraber geçmiş,anası babası belli.Uzağa gitcen ne olcak falan filan işte.



-Ya anne olur mu ya abi diyorum adama?

-Neden olmasın ki bak gibi olur

-anam babam olmaz çok süzük o çocuk

- iyi işte iki süzük iyi anlaşırsınız.

-Annem gencim güzelim işim gücüm yerinde evlenip erkek kahrı çekmem ben evlenmem,çok istiyorsan kendin al!

- utanıyorum senden valla billa.Mezarımın başına getirirsin artık torunlarımı.


Duygu sömürüsü devreye girer tabi.kime anlatıyorum o sürekli bir konuşma halinde,bıtbıtbıtbıt.. öyle böyle komşu oğlunu atlattık şimdi ki adayımız iş yerindeki iş arkadaşım cemil.Velhasıl kelam çok iyi biri ama sadece iyi biri bu kadar yani.Aslında annemden sonra bi an için alıcı gözüyle baktım.Gözüm çıksın o ne be öyle.bende duygular ölmüş evliliğin e sini bile düşünmüyorum kimseyle,etraf aldatılan kadınlarla dolu.Bide ben yer teşkil etmeyeyim demi ama ne alemi var şimdi? Feriştahı çıksa karşıma olmaz.


Unutulmayacak geçmiş bir aday daha.Anne vazgeç duy sesimi.Banyo ciflemeye razıyım ben .





geçen sene kendi grup arkadaşlarında birinin kardeşi varmış.Tam dişine göre maşala maşala tütütütü!

-ah evladım çocuk doktor hemde, çok iyi ah bir görsen.

(lan doğru olabilir mi diye kuduruyorum,acaba hani
nasıl ballandırıyor ama neredeyse ağzının suyu akacak. Bendede ampül yandı hemen,ahanda kurtuluş yok lan pes dedim).

- madem aşk yok bari mantık evliliği yaparım,anlat bakalım dukturcumu.Bir an bende uydum anneme.Yuh sana siyam yuh işte sana.


-anlatmaya uzun boylu esmer hafif saçları yok.
-Bildiğin kel yani?
-yok yok hafif saçı yok sadece
-eeeee

_Alık alık bakma.Çocuk duktoor olmuş kolay mı?(aklımadan kel ama karizmatik tipleri düşünüyorum,nasıl bir durumdayım sen düşün)
-Duktorum kaç yaşında bakalım(havaya girmiştim aslında he)

-45 ama yaşını göstermiyor.

Bu ne lan şaka mı?Evde mi kaldım ben,yaşlı,kel,ama zengin zengin yaaa.Allaam ya

_anne adam sana anne demez senden 5 yaş küçük Bu ne beee.Aaaa yeter ama.

-Yok evladım der der ben dedirtirim ( sende bu çene ve potansiyel varken evet haklısın dedirtirsin ).O sırada kendimi kaybetmişim herifle aramda tam 20 yaş var allahım benim annem bir kaçıkkkk..

sabah evden çıkarken yine güne başlama kavgalarımızdan birini yaptık konumuz yine benim potansiyel koca adaylarım kulaklarıma inanamadım caminin imamı evet evet caminin imamı yeni tayin olmuş çok yakışıklıymış çok efendiymiş ( sokucam dedim sanada efendiliğede ). ne efendiler gördük biz. Anne sen gerçekten hastasın (imam mı abi adam benimle tanışırsa caminin yolunu unutur bıraktım artık kendimi geçtim günahlar arşa çıktı birde imamı günaha sokcaz) yok artık.

-Meloş akşama eve gelmiyorum sen imamı al bir nikah kıy kendine ben anladım senin derdini derdin ben değil kesin 45 yaşında adamlar imamlar falan gözüm ne seni ne imamı görmesinakşama yokummmm ( kapı kapanır)..

2 yorum: