Sayfalar

18 Mayıs 2009 Pazartesi

Bim..Bam...Bommmm...


Aşık oldum !! bim bam bommm....

Okuyucu, lütfen bana götünle gülme bu yazdıklarımdan sonra. :)

Cumartesi akşamından beri içim bir pır pır. insanlar normal insanlara aşık olurken yani ulaşması erişmesi en kolayına. hiç olmazsa konuştuğu dili anladıklarına . ( ben her zaman zoru sevmişimdir ama ). Gittim Alexander Rybak ‘a aşık oluverdim. O mu kim ? eurovision birincisi (Allahım sana geliyorum ) o ne şeker bir surattır, o ne şirin bir gülümsemedir, nasıl bir keman çalmaktır. Offf dedim vallahi.

Alex imin bütün hayat hikayesini okudum. Karar verdim ona iskender diyebilirim artık ( ruh halim iyi değil farkındayım ).:)) neyse iskenderim benden küçükmüş ama olsun önemli değil. zaten tek başıma yaşamıyor muyum bu aşkı? Varsın bebe olsun. imkanlı bir aşk olsa bile, isterse 5 yaş küçük olsun kapardım bu bebetoyu. Sabah 9 dan bak saat kaç hala aynı şarkıyı dinliyorum ( Fairy tale ). Doyamadım henüz. doymakta istemiyorum zaten. Bileydim ah bir bileydim böyle olacağımı izlermiydim o eurovision nu

Arkadaşlara, madem imkansız bir aşka tutuldum bir teselli için insaniyet namına bana bunun bir kopyasını bulun diye msg atar durumdayım. lütfennn... :))) farkındayım şizo bir durum yaşıyorum. ama kendime hakim olamıyorum.


Lütfen okuyucu halime gülmeyi bırak. bir çare bul derdime.. :))

7 yorum:

  1. Azıcık normeeel ol lan lisede ''ilyaaan mansııııızzz'' diye ağlayan zibidi kızlar gibi oldun.bide herkesin sevdiğini ne seversin sen?Git sana özel olsun misal uuurrr:D Süphaneke amin.

    YanıtlaSil
  2. kızım ünlü hobim varmış senelerdir de haberim yokmuşş. ama bak bi bak şu surattaki mimiklere ölürüm ben ona oyy oyy oyyy ölürüm.

    YanıtlaSil
  3. alexander rybak'a aşık olan kızlar birleşin... eminim çok büyük bir kalabalık oluşturursunuz... cumartesinden beri hangi kızı görsem, okusam "önce ben gördüm, o benim" geyiklerinde...

    ben ise izlandalıyı istiyorum... aşk meşk değil ama, bir gecelik istiyorum... sonra alsın başını gitsin, uyandırmasın da mümkünse...

    YanıtlaSil
  4. o benim kimseyle birleşmem vallahi. ama seninle iyi işler çıkarta biliriz tutupum. ortak düşüncelerimiz var anladığım kadarıyla :)))

    YanıtlaSil
  5. kızım biz olayı hallettik neden kıskanıyon bizi. sanada bulak bir tane nolcek sende kullanır atarsın. yerim ben onu yer yerr uff daraldım :))

    YanıtlaSil
  6. siyam sakin ol çocuumm :)

    YanıtlaSil