Sayfalar

6 Mayıs 2009 Çarşamba

Bir böcek olsam !!


Bir böcek olsam;

Düşünüyorum da herhangi bir böcekle aramda düşünmekten başka ne fark var ? Çok samimiyim sadece düşünmek başka ne farkımız var görünüş dışında???
Arayış içindeyim inkar etmiyorum ne aradığımı bir ben bir de rab biliyor. Sürekli sorular içerisindeyim. Hangisini yapmalıyım acaba? Koşulsuz, sorgusuz, sualsiz iman ettim tamam. Ama ne yapıyorum? hiçbir şey, kim için yaşıyorum? Kendim için bile düzgün davranamıyorum ailem benim için ne yaptı? hiçbir bok. ben onlar için ne yaptım kendimce çok şey ( ama kendimce). İman ettim dedim ( he dedim ) bu iman ettim demekle oldu mu yani? Ne yapıyorsun kızım siyam nefsini yen artık, onun içinde (Rab) bir şeyler yap. nefsin için bile hiçbir şey yapamıyorsan bari onun için yap.hayatta her şeyi yarım bıraktın ne boka yaradın? Elinde, işin dışında başka neyin var kendine ait ( hiçbir şeyin yok ) ee ne halta yarıyorsun sen o zaman ye, iç, gez, toz , eğlen güzelim gününü gün et. Anamızın dediği gibi evi otel olarak kullan. ( beynimi havalandırasım var yine ) sonrada deki ben ne halt ediyorum? (Kendine gel güzelim kendine )
En kötüsü de her şeyin bilincinde olup bir halt yapmamak. Her şeyi bilip de gözümü bu konularda sımsıkı kapamak ( sanırım cezalandırılıyorum ) aslında biliyorum o böcekle aramdaki farkı ama kolumu kaldırıp bir hamle yapasım yok. Rahman benim yardımcım olsun işim zor. Akşam akşam başladım yine artık bu gece sabah olmaz :(

4 yorum:

  1. arandaki fark bu işte... kendini sorgulayabilmen ve birgün öleceğiin farkında olman...

    içimizde olanı bir tek o bilir... böcek diyip aşşağılama en üstün olanı...

    saygıladım...

    YanıtlaSil
  2. içimizde olanı bir tek o biliyor ve beni sınıyor farkındayım.
    teşekkürler saygılama için..

    YanıtlaSil
  3. Lan adi işinden başka bişeyin yok mu kaşar.Yazdıklarından dolayı(sok fazla hak cümlesi var pek fazla küfür etmek istemiyorum)

    Ben neciyim mal?Oyun mu oynuyoruz burda ciddiye al aşkımı :D

    YanıtlaSil
  4. :)) canımsın ya. dün yine afaganlar bastı biraz kafatası havalandırması yaptım. kardeşim diyorum sana neci olcan başka deli kızım :)

    YanıtlaSil