Sayfalar

8 Mayıs 2009 Cuma

Biri Onu Durdursunnnn....


Biri şu müziği kapatsınnnn.!!

Etrafımı, güzel ülkemin güzel karadeniz yöresinden, hiç sevmediğim trabzonluları sardı.. help help.. ( bu benim kişisel düşüncemdir. Kimse üstüne alınmasın. Bende böyle değildim elbet bütün suç o mikro nun ).

Kim mi bu mikro ? benim patronum. Rabbim düşmanımın başına hemen versin. ölüm sebebi bu adam. Salak saçma soruları, ukala davranışları, hiçbir bok olmayışı ama kendini nimetten sayışıyla, beyin ve omurilik ten sinir sisteminize yayılmaya başlıyor. Sonrada, önce sinir sistemini felç edip ardından beyin hücrelerinizi yok ediyor. Sonra mı ?? ( puffffffff) atom bombasından daha etkili her ülkeye bir tane kronlamak gerekir ( yetkililere duyurulur).
9 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Görün ne kadar istikrarlı olduğumu :) (sadece iş konusunda böyleyim itiraf ediyorum ). 2 yıl önce çok sevdiğim patronum baba dediğim adam vefat edene kadar, her şeyim bütün yaşantım süperdi. Çok iyiydi rahmetli. Bir dediğimi iki etmez, her konuda yardımcı, sırdaş, akıl hocamdı benim. ( nerden geldi bu mikrooooo) önce bir dost gibi yaklaştı içimize sonra teker teker tüketmeye başladı bizi. ( o kadar doluyum ki ona ne yazacaktım neler yazıyorum ). :))
Evet kapatın şu müziği yeterrrr .. ulan beyin diyolar buna , kulak diyorlar yeterin uleynnn ( desekte nafile ) sabah saat 9:00 da başlıyorlar karadeniz tv akşam 18:00 e kadar. Tabi böyle olurum. Sorunlu, ota-boka saran deli gibi bir şey ahh ahh yedirdiniz lan bana yeminle yedirdiniz beynimi.
___ şuramdan öp beni, buramdan öp beni yok olmaz oramdan öp beni diye bir şarkı.

Rabbim belanı versin ( selamın kavlen ) ulan senin şarkı anlayışının tee içinee emi. Oramdan öp beni yok şuramdan öp beni.. arada ( hihu hihu hihu hu hu hu ) diye sesler geliyor.

Siyam : cemalll gel bi buraya

Cemal : geltim :)

Siyam : kim ula bu yeni birimi? :) ( bende onlarla böyle konuşuyorum artık ) :))

Cemal : yok ya bu Rizeli ( Rabbim ya neredeyim ben ? Kamera nerde el sallıycam cevaba bak bu Rizeli ).

Siyam : abi onu sormuyorum. Bu adamı yeni duydum kim bu ? ( iki yıldır ilk defa yeni dikkat etmişim meğer )

Cemal :cimilli bu ya

Siyam : cimilli mi ? ( dur gülmek istiyorum youtube dan bakayım bi )

Açtım izliyorum. Rabbim cezamı versin herkese öneriyorum izleyin ve yarılın. Herifin tipten, yok hiçbir yerde. ben daha görmedim. Neyse anlatmıyorum izleyin görün (cimilli öp beni ). Yani nasıl bir olgudur bu aşk-ı memnu kadar komik o kadar diyim ( HASET HİZMETÇİ ŞÖFER ‘e HASTA –ŞÖFÖR BOYNUZLU ADNANIN KIZINA HASTA- SALAK ENİŞTE PEYKERE HASTA – PEYKER BEHLÜLE HASTA ) gibi .;)))) yarılıyorum bu topluluğa .
KAPAMAYIN ULAN MÜZİĞİN SESİNİ GÜLMEK İSTİYORUM KAPATMAYINNNN... vazgeçtim

11 yorum:

  1. kapısında parmaklık falan var mı sizin ofisin... beyaz önlüklü birileri dolaşıyor mu ortalıkta? tımarhane gibi bir yermiş orası siyam, imkanın varsa kaç kurtar kendini, yoksa allah yardımcın olsun...

    YanıtlaSil
  2. :))) az kaldı yapabilirim bir sürü çılgınlık.

    burda 1 hafta kalsan yeminle bir sürü malzeme çıkartırsın. ahtım var çekicem bunları birgün vericem youtube. kamera şakası gibi hepsi :)

    YanıtlaSil
  3. :) sakın öyle bir şey yapıp zehirleme yurdum insanlarını... sen kendini feda et bizler için... zamanın siyam mesihi ol arkadaşım...

    halaluya...

    YanıtlaSil
  4. :))) yaptıklarım yapıcaklarımın temennisidir. sizlere layık olucam dostlarım. tamam kendimi feda ediyorum sizin için.

    kutupcum bana böyle gazlar verme mesihim diye çıkarım ortalara :)))

    YanıtlaSil
  5. siyam ve havaryuları :)

    YanıtlaSil
  6. gir gir... havaya yükseleceksin zaten bir süre sonra... ordan bize el sallarsın, biz de sana hareket çekeriz :)

    YanıtlaSil
  7. ikinizlede muhattap olmak istemiyorum artık:D

    YanıtlaSil
  8. AŞK olsun tatlım neden ki? bak aşk olsun diyorum (akşam ne yapıyosun)

    YanıtlaSil