Sayfalar

28 Mayıs 2009 Perşembe

BU DEVRAN HİÇ DÖNMESİN...


Aradan tam 13 sene geçmiş şimdi düşündükçe ne ka gülüyorum. Ne manyak bir kişiliğim varmış. Herkese saldır, saldıray siyam :))

bizim çok muhterem peri kızıyla yazları hep beraberdik. Halen daha farklı değil. yine hep beraberiz değişen yalnızca büyüdük. aramızda 5 yaş var. o zamanlardan belliydi bunun böyle zehir gibi olacağı ne ağaç tepesi bırakırdı ne çatı kenarları tam bir çita gibiydi. yolda yürürken göremezdik onu. Diyorum ya o zamanlardan belliydi bunun ceyn olduğu yanında bir tarzanı eksikti.


bir temmuz günüydü; çok sıcak yanıyoruz. Salik ağabeyimizle denize gidelim dedik. Salih benim kardeşim. Ona salik demekten zevk alıyorum. kızıyor ama ben yinede diyorum. Tam kapıdan çıkacağız, ahanda Naciye. anam dedim gir içeri şimdi periyi verecek bize. Dememe kalmadı siyammmmm siyammmm diye bir bağırma ama duymanız lazım o bağırmayı bir anacığım bir de Naciye. Küçükken hep annemin ses tellerini koparmak istemiştim. Neyse oralara girmim şimdi.

- biz annenle felancaya gidiyoruz peri sizinle denize gelsin.
- Yaa ama... bi şey olursa ona??
- Olmaz olmaz göz kulak olun ona.
- ( içimden ) hay aq
- (SALİH) ben giytmem kışım onunla yahat duymuyo o hiç.
- Yürü Salih yürü


Naciye periye yeni şort takımı almış mis miss yeşil şort takımı. o zamanlar moda herkeste var farklı renklerinden. Salih ile hiç anlaşamazdık ama konu başkasını alt etmek olunca hep hemfikirdik. Şöyle bir göz göze geldik. gözler kısıldı, dudaklar inceldi, bruce willis gülüşümüzü attık, birbirimize baktık ve sonra periye döndük. Tamam peri sende gel bizimle dedik. :))

Deniz kenarına indik yüzüyoruz falan. sonra biz Salih ile bir ara yan yana geldik. bizim oralarda kayıkların çekildiği çekekler vardır ve halatları hep ziftlidir. Salih e onları gösteriyorum benim salak kardeşim hem şapşaldır hem saf. Ne vay ya diyor? Ben gözümle kaşımla kaş göz zorla anlattım planı. Peri arkamızda çünkü. O da tehlikeyi sezmiş tabi Pusuda bekliyor. Neyse Salik ayağa kalktı ziftli halatları perinin üstüne sürdü. Ama benim sevincimi görmeniz lazım öyle bir bakış attım ki ona hani bak bir daha bizimle gelme dermiş gibi. Bu tatlı cadıda ağlaya ağlaya eve çıktı. birde üstünü kirletti diye Naciye sıçmış çarkına. Biz sonra eğlenmeye devam ettik sonra salik ağabeyle başladık kavgaya çok geçimsiz çok felakettim yahu küçükken.


Perim her defasında bunları yüzüme vurur durur. tamam kuzumom özürler diledim defalarca. zaten sonra Naciye anneme söyleyince dayağımı da yedim. yinede YEŞİL ŞORT TAKIMI alacam sana söz verdim kuzum. Gelme artık bu ka üstüme yaw..

6 yorum:

  1. allaanızdan bulun ühühühühü :( çok kaşarsın bacım ''BU DEVRAN DÖNER ELBET'' (çok pis intikam almak isteyen smiley)

    YanıtlaSil
  2. kızım yapma etme yaşlandım artık eskisi gibi değilem. bak ne zamandır entrika bile çevimiyom. ama salih çok salaktı ya bak hala gülüyorum ne vay ya ne vay ?? r leri söyleyemiyodu ya..

    bak aklıma ne geldi? bizim cin çağırma operasyonunu yazsana sende çok süper olur :)))) ay yarıdım yine

    YanıtlaSil
  3. ahhahhaa :)
    siyam ellerine sağlık...

    yaz yaz bu perinin tüm kirli çamaşırlarını yaz hahahah :)
    beter olsun...

    ay valla saol ya siyam:))
    ceyn demek :))
    ay çok iyi geldi bu yazı :)))
    çita peri...
    kriz geldi kuran çarpsın...

    YanıtlaSil
  4. :))) kafamı koparıcak en sonunda

    daha neler var ama o yazsın istiyorum yazmıyor.

    YanıtlaSil
  5. absalom çok hoşaldın bakıyorum benim rezil hallerimden hıııh!

    YanıtlaSil
  6. yavrum ne rezilliği senin her halin güzel. yok öyle bir olay

    YanıtlaSil