Sayfalar

14 Mayıs 2009 Perşembe

Evlilik Ve Bilinmeyen Ömrü ???

Evliliğin ömrü kaç yıldır ??
Neden bu kadar basit olayları sorun ediyoruz? Neden bu kadar kolay harcıyoruz zamanı? Zaman mı çok çabuk geçiyor yoksa biz mi tüketiyoruz onu? Dünya mı daha kötü yoksa bizim bitmek tükenmek bilmeyen isteklerimiz, şehvetimiz, şöhretimiz, namımız, aşırı talep duygumuz mu?
Daha evlenmeden evlilikten korkar olduk çoğumuz ve çoğumuzun kendine göre haklı sebepleri var. En yakınlarıma bakıyorum bir halta yaramazlar. çevreme gözlemliyorum hepsi birbirinden bok. Evlenen arkadaşlarım var henüz altı ay olmadı tutturmuşlar boşanacağız diye. ulan neden? cevap hep aynı hıh sevgi eksikliği var ( ananın bir yeri var) hatunlar sürekli canım cicim olsun istiyor. Olmaz kızceler olmaz böyle biraz rahat bırakın o sümüklü beyleri onlar zaten sevgi gösterisinde bulunmada (–)sonsuzdalar. sıkmayın onları, sevginizi vıcık vıcık yaşamayıverin canlarım.

Boşanma olayları o kadar arttı ki 1 haftanın içinde (bak henüz hafta bitmedi) 2 tane boşanma haberi aldım. Ve bu insanlar 55 yaşında ikisi de 30 yıllık evli birinin karısı manyak şizo. Diğerinin kocası yer elması yemediği nane kalmadı. Herkes biliyor ama o kendini kamufle etmeye çalışıyor. yemezler anam babam yemezler. Dün beni arıyor yer elması. olan bitenden haberim yok tabi. Bende çok muhterem insanlarla oturmuşum çay yudumluyorum :)
Gelemem elma bey, arkadaşlar var dedim. küt o geldi uzun zamandır görmüyordum. Bir deri bir kemik kalmış.bir ara gittim yanına başladı anlatmaya hem anlatıyor hem de timsah göz yaşları. Bende bir yandan gülüyorum salak gibi aklımda milyonlarca düşünce :) anlattı anlattı hayırlısı olsun dedim sonra ayrıldım yanından. Sabah işe geldim birde ne duyayım iş yerinden bir ağabeyimiz mahkemedeymiş 2 gün önce bir şey yoktu. Meğerse bunun şizo karısı sürekli hayaller gören. (Adamla 9 yıldır aynı yerde çalışıyoruz çok konuşmasından başka hiçbir falsosu yok. Maaşını alır kadının eline, 3 ev 1 yazlık kadının üstüne. kadında bir çene bir çene, o kadını sok içeri kendin balkondan atla. anacım olmaz böyle bir şey mikroyu ararsın yeminle).

Neyse sen bu deli şizo mart ayında kocasına boşanma davası aç. adamın haberi yok tabi .sonra celp eve gelince sakla onu bir güzel, dün akşam göstermiş dava açtım diye. :) şaka gibi . bugünde mahkemeye gittiler. Hakim sormuş bizim ağabeyimiz hiçbir şey talep etmemiş ( soksunlar sana dedim ) valla dedim en sonunda yüzüne. kal geldi çalışmışım didinmişim kaltak karı yiyecek onları (titerler hepisini).


Velhasıl boşamış hakim bayan bunları.ne kadınlar varmış ya. demek ki senelerdir mal-mülk için durmuş adamla .kime güveneceğiz şimdi? zaten güven duygusu sıfır olan bir kişiliğim, bunları duyunca iyice güven yerlerde. 30 yıl ya 30 yıl koynunda yılan beslemek buna denir. yılan bile olamaz böyleleri . onun bile bir asilliği var sinsice yaklaşmıyor o hayvan önceden haber veriyor tıs-lıyor ses çıkartıyor.
Bir sabah 30 yıl boyunca uyuduğun yataktan kalkıyorsun, tek celsede boşanıyorsun ve bir daha oraya ayak basmıyorsun. bütün düzenin alt üst oluyor. Ne bu yaaa ( o kadını verin bana parçalıyacağımmm)

Rabbim hepimizi böyle iki ayaklı sürüngenlerden korusun (amin)...

4 yorum:

  1. Sürekli bir kamil insan modunda olduğun için küfür etmek istemiyorum yorum kutucuğuna ancak susuyorum yine.Hepsi birbirine ne kazıklar atmıştır anacım bu suyun çekildiğinde gözüken kısmı.Sen kafana takma bakınız:S.K M.B ve Y.T olayı hepsi birbirinden bok.Onçüüün sen bak dalagana neymiş hem evlilik falan :DBiz beraber yaşlancaz..

    YanıtlaSil
  2. :)) kızım seninle yaşlanılmaz ki hep genç kalacm ben. bu arada S.K.M.B. VE Y.T Olayı bermuda şeytan üçgenini çukursuz bırakır. sana M.B ile iyi aldatılmalar diyorum. git burnunun dikine dikine

    YanıtlaSil