Sayfalar

1 Eylül 2010 Çarşamba

babanda mı fotoğrafçıydı be...


aptallık testi yapmadan sevgili edinme!!

hey kuru dallara can vereb Allahım.. nedir benim bu eykeklerden çektiğim? sen akıl verirken benim etrafımdakiler nerdeydiler acaba?

Lisedeki arkadaşlardan biri bana, fena sarmış durumda. kaçıcak yerim kalmadı. dün akşam başkasından hoşlandığımı söyledim. ama umru değil :/ delircem.. kalbini kırmak istemiyorum.. kendimi şekilden şekile soktum sürekli salladım. eykek arkadaşlarımın hepsini aldattım dedim. maymunumdur, hoşlanırım elde edince bırakırım.. pisim, dağanığım, elimden hiç iş gelmez. banamısın demiyor..

yemek yiyoruz tutturmuş fotoğraf çekicem. o ısrar ediyor ben yok diyorum. o ısrar ediyor ben istemiyorum.. inada bindi.. kardeşim oruç oruç zaten sinirliyim sinirlendikçe gülüyorum.. buda, hoşuma gidiyor zannediyor.. dur şurdan çekim dur burdan çekim. en sonunda dayanamadım amacın ne? dedim. astım muncurlarımı.. en nihayet anladı sinirlendiğimi kesti fotaraf işini. kesse ne yazar.. yemek yerken gözlerime bakıyor dik dik.. zaten gıcık olmuşum ya habire abuk sabuk konular açıp dağatıyorum ortamı.. benim gibi biri bu zamana kadar nasıl evlenmezmiş? güzelsin, zekisin,bir çok insan senin için can atıyor..

tamammmmm sus yeter... diye bağarasım geldide lakin sesim çıkmadı yine ://

- aşırı zekadan kaldım arkadaşım /: elbet bizimde zamanımız var bekliyoruz o insanı.
sakın ha üstüne alınmayasın.. sen değilsin o insan. bas geri... geri bass..

3 yorum:

  1. aynı durumdayız bacoş :D

    YanıtlaSil
  2. can sıkıcı bir durum. okul arkadaşları anılarda kalmalı mümkünse.

    YanıtlaSil
  3. demaaa baloncuk... ): kırsam mı acaba kalbini?
    dün yine aradı artık mala bağladım safa yatıyorum ((:

    evet ibrahim keşke öle olsa /:

    YanıtlaSil