Sayfalar

16 Haziran 2010 Çarşamba

Bir Tuvalet Kağıdı Adamın Başına Neler Getirir..


nasıl yaniii yaa.. :S:S




sabah gözümü açtım bir kaşıntıyla. delircem!! o ucuz tuvalet kağıtlarından almayın diye elli bin sefer söyledim . kaşınıyorummm ulannn kaşınıyorum... balık baştan kokar sabahtan belliydi bu günün böyle olacağı. oysamki sol tarafımdan kalmayayım diye, yatağın içinde ters yöne dönüp sağdan kalktım. buda işe yaramadı.



üzerimi giyindim, saçımı yaptım. dün yıkanan spor ayakkabılarım hala kurumamış allam yarebbim oldumu şimdi? olmaz mı oldu tabi ): neyse evden çıktım tam otobüse yürüyorum sabah sabah sevmediğim şahsiyetleri gördüm. bugün kesin kötü geçicek diye bir iç ses...


tam motara binicem ulan param yok. karşıya geçsem ordan ötesini geçemem. ( hep o tuvalet kağıtları yüzünde) ATM ye gittim para çekcem bozuk. şok şok şokk.. oturdum bir yere, çantamı boşalttım neyse karşıya geçicek parayı buldum nihayet. parayı çektim şükürler olsun.



işe geldim. sevgili mikronun yüzünden düşen bin parça halbukem 10 dakika erken gelmiştim. neden böyle ki bu adam? kahvaltıda herkes var gayet iyiyiz. mikro hala ruh modunda hayırdır diye sordu birisi. -yok bişey. bişey mi var? yok bişey. 3 saat geçti hala yüzü kireç gibi dolaşıyor. bana dokunmasında ne hali varsa görsün.



tam masama oturdum bir telefon bugün ödenmesi gereken bir para için.. ( o tuvalet kağıtlarını piyasadan kaldırmak istiyorummmm) çıktım dışarıya tam bankaya gidiyorum sandaletimin teki koptu. hemde en sevdiklerimdi. yerlere sürte sürte ayakkabıcaları dolaştım. istediğim gibi bişey yok. o vaziyette 4 ayakkabıcı gezdim 4. de buldum nihayetinde. yeni patilerimi çok sevdim bir bütün olduk onlarla ((: bankaya girdim çıktım, yaşlı bir amca karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. inanılmaz saygısız şöförler biri bile durmuyor. neyse amcanın yanına yaklaştım yardım edebilirim isterseniz dedim. çok iyi olur kızım dedi. dedi ama benim kendime hayrım yokki adamcağızın koluna girdim tam geçicez deli gibi bir trafik canavarı amcayla ezilme tehlikesi geçirdik. burjuva çocuğunun biri santimler kala acı bir firenle dibimizde durdu. o da şokta. çok dalgında aynı zamanda. beni yine hanımefendi çizgimden kaydırdılar çocuk napıcanı şaşırdı. dua et dedim şu amcaya yoksa ben sana araba nasıl kullanılır gösterirdim. ( şubedeki ehliyetimle) (: zor attım kendimi ofise.. bakalım günün sonuna kadar neler gelicek başıma???


hep o ucuz tuvalet kağıtları yüzündennnnnn... akşam eve gelince sorcam sana meloşş kaşınıyorummm ulannnn..




4 yorum:

  1. büyük kavgaşarımız hep tuvalet kağıtları yüzünden oluyor. bundan öncekinde bir ay konuşmamıştı benimle ((: ne boktan şeyler yaa

    YanıtlaSil
  2. ah o tuvalet kağıtlarının gözü kör olsun :P

    YanıtlaSil
  3. :P boynu altında kalsınnn

    YanıtlaSil