Sayfalar

15 Haziran 2010 Salı

Aşk Dağıtır Gibiydin ya Hani Bana hahahahaha.. şövalyem kılıcını mı kıvdılavv (:



bugün pollyannayla sevişmiş gibiyim heeyy blog. aşk dağıtıyorum yine herkeslere (:


allam yarebbim.. ne olcek bu böyle? yine birini taktım başıma. tamam bebek iyi çocuksun hoşsunda ama bende sorun var olmuyovv işte olmuyovvv..


iki çıkıyorum üçüncüde soğuyorum. aşk meşk zor zanaat bebeğim bana göre değil bunlar.. hele bir de hemen sahiplenmeniz yokmu öldürüyor bu durum beni.. ne güzel arkadaş arkadaş takılsak. bok mu var hemen sevgili moduna geçiyosunuz? geçmişim bu işleri anlamıyor musunuz şu halimden? ilgisiz, alakasız tavırlarımdan damı anlamıyovvsunuzzz... msn ye giremiyorum kaç gündür. engel takcam artık sana telefonlarımdada engel çekcem. ne bu yaa yemek yedik sinemaya gittik diye senin mi olcam bebeğim çok ayıp çok ayıpp. yakışmıyor senin gibi cool bir adama. cık-cık-cıkk hiçç olmadı.


kendime, kullanma kılavuzu yapcam ve onunla gezicem artık.. karşı taraftan bir hamle geldiğinde, bir saniye şövalye deyip çıkartcam kılavuzu (: güzel fikir hee adam manyak zennedip direk kaçar muhtemelen..


bak bebeğim aç bakim bilmem kaçıncı sayfayı ne yazıyor orada?


madde 1- siyama ilk aylarda hemen hoşlandığını belli etmiycen sen cool cool takıl.


madde 2- öpüşmek, sevişmek, cinsel temas gibi hallere girdiğin an sahneyi terket yoksa siyam seni terk etcek.


madde 3- bu düşüncelere kapılırsan şayet, siyamı kandırman gerek. o da nasıl olcak allah kolaylık versin. kendisi çok sabit fikirli. o eğlence olsun diye öpüşüyor, barlarda az tanıdığı adamlarla. hahahaha... duygusala bağlama hiç çekemez.


madde 4- çiçek, böcek, oyuncak vs vs.. bunları almak aklından geçerse hemen kov. siyama göre değil elinde çiçekle dolaşmak sokaklarda, gösteriş yapar gibi. ( iş yerine yolla) (=


madde 5- aile olaylarına hiç girme. kimseyle hemen tanışmaz ağzı yanmıştır önceden. sonra ayrılmaya kalktığı zaman anası, danasıda yapışır siyama )):


madde 6- siyam, bir şeye hayır diyorsa sen sakın üstüne gitme. çünkü o ne istediğini bilir. naz olsun diye hayır demez. sıkmaaaaa onuuuu


madde 7- kötü adamları sever genelde. iyi biri olupta kötü taklidi sakın yapma hemen anlar. (:


madde 8- ilişki ilerlediyse ve siyam hala seninle beraberse. beni sevimisin gibi aptalca sorular sorma. telefonları açmıyorsa ısrarla arama. gördüğünde döncektir. dönmüyorsada üzerine gitmaaa..


madde 9- kavga esnasında sakın susma. bağır çağır ama sakın susma. susuyorsanda sonradan tevcit pilavı gibi önüne getirme olayları.


madde 10- eline düştüğü an kozları ii kullan. elinde tutmaya bak yoğsam işin zor. bir kere sıtkı sıyrılırsa ikincisi çok zor bebek. saygı duy, sev ama vıcık vıcık olmasın dozunu ii ayarla. sürekli peki hayatım piki piki demaaa çok sinir olur.


bunlar gibi bir sürü madde var al sen bu kılavuzu tatlım eve git iyice bir oku. çelik gibi bir yüreğin ve zeki bir aklın olması lazım. ön çalışmayo yap hazır olduğunda ara beni bebeğim.


hadi bağalım kolay gelsinn..


yandı yandı içimm yandı içti aşkı kanmadııı ...

2 yorum:

  1. ehehe:) Bunlarıyazabileceğin hiç aklıma gelmemişti bebeeem. Kılavuzun olarak önce benimle tanıştır çözcem ben bu olayı :)

    YanıtlaSil
  2. 3. güne geçebilsem tanıştırcam bebeğim. olmii olmii bir türlü ikiden öteye geçemim.

    YanıtlaSil